-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11225 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:36

زندگي , سراسر آزمايش الهي است . من احساس مي كنم كه آدم بدي هستم و ايمان من خيلي كم است و در آزمايشات الهي شكست خورده ام , نمي دانم گوشت و خونم از مال حرام است يا خير؟

درست است كه سراسر زندگي آزمايش هاي الهي است و اين كه خودتان را آدم خوب نمي دانيد,صفت خوبي است , انسان بايد مغرور نباشد و خود را كوچك و گناه كار دانسته و همواره ديگران را از خود بهتربداند و از گناهان خود استغفار كند. اميرالمؤمنين 7در خطبهء همّام دربارهء صفات متّقين مي فرمايد:

اين روحيات و صفات از صفات پسنديده است كه در شما هست , ولي بدان معنا نيست كه به خود مغرورشويد, بلكه در هر آن , خود را از غفلت و معصيت برحذر داريد و ببينيد اگر واقعاً حالات بدي داريد; يعني به نماز بي رغبت هستيد و حالت خضوع و خشوع نداريد يا از ياد و ذكر خدا غافل هستيد, هر چه زودتر با استغفارو توجه و تضرع و ذكر جبران كرده و در غذاي خود دقت كنيد, ببينيد از چه راهي پول كسب كرده و در چه راهي مصرف مي كنيد و توجه داشته باشيد مالتان سهم امام و سهم سادات نباشد و از راه غير مشروع پول به دست نياوريد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.